• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
itulau-fanua

Shandong Datu Vibrating Knife Cutting Machine - Fofo Fa'afuainumera Fa'akomepiuta mo Lafoga Fa'amau

Fa'apipi'i fa'alava o lona uiga e fa'aopoopo i le pusa pa'epa'e, pusa lanu, ma pusa pusa i fafo, e mana'omia ona tu'u i totonu se fa'alava.O lenei ufiufi e mafai ona avea ma foam, palasitika, poʻo isi mea.O le galuega a le totonugalemu o le puipuia lea o le oloa mai le faaleagaina i le taimi o felauaiga i se mea itiiti e mafai ai.

E tusa ai ma meafaitino, o le faʻapipiʻiina o le pusa e aofia ai le faʻapipiʻiina o le EVA, o le penina o le cotton, o le omomi, o le faʻapipiʻiina o pepa faʻapipiʻi, o le meli meli, o le palasitika ma isi.

aed375724754cbd5f5726dfc8dc4fbe

Lining pepa, faauo si'osi'omaga ma toe fa'aaogaina, o se fa'aoga masani i le taimi nei, faigofie ona uta ma la'u ese, anti-buffering, ma e mafai ona fa'aitiitia lelei le gau o oloa.O lenei ituaiga o mea faʻapipiʻi e faʻaaogaina atili, ona o le tau e maualalo, ma e mafai foi ona faia se puipuiga.I lalo o le tulaga o loʻo faʻateleina ma faʻamalosia le faʻasaina o palasitika, o le atinaʻeina o le faʻapipiʻiina o pepa faʻapipiʻi o le a sili atu ona lelei.

珍珠棉内衬

E tusa lava po o le a le mea e faʻaaogaina mo le totonugalemu o le atigipusa pusa, e tatau ona mafaufau i le tulaga o le oloa ma le aufaʻatauvaʻa o le oloa, ma le tuliloaina o se mea lelei, lea e tutusa ma mea o le pusa fafo. , o le a le faia se sao lelei.

be232e29389c0204c9d827b20da2c09

O le masini tipi numera na atiina ae ma gaosia eShandong Datu Intelligent Technology Co., Ltd.fa'aaogaina tekinolosi tipi naifi vibrating, e le mana'omia le avea ma se naifi, ma fa'aoga se lau mo le tipiina.O se fofo e leai se asu ma le manogi o le puipuiga o le siosiomaga.E iai a matou poto masani i le gaosiga o le 0-100mm corrugated, penina cotton, omomi, ma mea EVA.


Taimi meli: Sep-13-2022