• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
itulau-fanua

PVC foam laupapa tipi masini

PVC foam laupapa tipi masini, e taʻua foi o le vibrating knife cutting machine, o loʻo i ai le tele o ulu tipi, o mea masani e aofia ai naifi vibrating, naifi pneumatic, naifi lapotopoto, ma isi. mea eseese.

3ab41659710300d4856bea3fadb632b

O le tino o meafaigaluega o loʻo faʻapipiʻiina ma le mafiafia puipui o le 6mm.E faʻamautinoa e le faʻaleagaina meafaigaluega i le faʻaaogaina umi.O le mamafa o le masini atoa e maualuga e pei o le 1.5t, faʻamautinoaina o meafaigaluega e leai se lulu i le taimi o le televave o gaioiga e faʻamautinoa ai le saʻo o le tipiina o meafaigaluega.

2021_04_16_15_54_IMG_8998 - 副本

Tulaga lelei o le PVC foam board masini tipi:

1. E maualuga le sa'o o le tipi.O meafaigaluega e faʻaaogaina le faʻaogaina o le pulupulu, ma o le faʻatulagaina saʻo o le ± 0.01mm.O le tipiina saʻo e manaʻomia ona sui e tusa ai ma le suiga o le elasticity meafaitino, ma le maualuga e mafai ona 0.01mm.

2. E maualuga le lelei o le tipi, o meafaigaluega e faʻaaogaina le servo system, ma faʻapipiʻiina i le faiga o le tipiina e le tagata lava ia, ma o le saoasaoa faʻaogaina e mafai ona oʻo atu i le 2000mm / s.

3. Faasaoina o mea.O meafaigaluega o loʻo i ai se faiga faʻapipiʻi otometi.Pe a fa'atusatusa i le fa'asologa o tusi, e mafai ona fa'asaoina le sili atu i le 15% o meafaitino.

4. Puipuiga o le siosiomaga, o meafaigaluega e faʻaaogaina le tipiina o lau, leai se asu, leai se manogi uiga ese, ma faʻafetaui manaoga o le puipuiga o le siosiomaga.


Taimi meli: Feb-17-2023