• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
itulau-fanua

masini tipi ata

O loʻo i ai le tele o ituaiga mea faʻataʻitaʻi, mea masani o ata tifaga fagafao, ata tifaga pp, ata fpc, ata pi, ata pcb, ma isi mea. O mea tau ata tifaga e vaevaeina i ituaiga eseese e tusa ai ma le lelei ma le saʻo.E masani lava, o lo'o i ai masini tipi lola, masini tipi leisa, ma masini tipi lau.ma isi. O le asō o le a ou faʻafeiloaʻi atu ia te oe se masini tipi laʻau e tuʻufaʻatasia le lelei ma le saʻo lelei, e taʻua foi o le vibrating knife cutting machine.

8b690e333d024460ce9719da4d954df

O lemasini tipi naifi vibratingfaʻaaogaina se faiga tipi otometi, lea e tuʻufaʻatasia ai le fafagaina otometi, tipi ma le laʻuina.Aʻo leʻi tipiina, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o foliga e tipi i totonu o le komepiuta, amata le galuega faʻapipiʻi otometi, ona tuʻuina atu lea o faʻamaumauga o faʻamaumauga i meafaigaluega.Amata le tosoina ma le tipiina otometi, ma a maeʻa le tipi, o le a otometi lava le faʻapipiʻiina e le tulaga o mea.

2021_04_16_15_54_IMG_8998 - 副本

O le masini tipi ata e iai tulaga lelei nei:

1. Faʻaaogaina malosi, o meafaigaluega e talafeagai mo le tipiina o soʻo se mea ata tifaga i totonu ole 3mm.

2. Saʻo maualuga, o meafaigaluega e faʻaaogaina le faʻaogaina o le pulupulu, o le saʻo o le tulaga o le ± 0.01mm, ma le saʻo saʻo e mafai ona pulea i le maualuga ± 0.01mm.

3. O le tipiina lelei e maualuga, ma o le saoasaoa faʻaogaina o meafaigaluega e mafai ona oʻo atu i le 2000mm / s.

4. Faʻasaoina o mea, o meafaigaluega o loʻo i ai galuega faʻapipiʻi otometi, pe a faʻatusatusa i le faʻasologa o tusi, o le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o masini e sili atu nai lo le 15% o mea.


Taimi meli: Feb-24-2023