• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
itulau-fanua

Tulaga lelei o le silicate plate vibrating knife cutting machine

masini tipi ipu silicateo se ituaiga mea fetuutuunai meafaigaluega tipi, o le tipiina o le tuʻuina lea o le coil i luga o le fata faʻapipiʻiina otometi poʻo le ipu e tuʻu i luga o le laulau faigaluega, o le lomiga e faaulufale mai i totonu o le komepiuta, amata le galuega faʻapipiʻi otometi, masini amata otometi. tipiina pe a maeʻa le faʻatulagaina, ma o mea e otometi lava ona tipi pe a maeʻa le tipi.

2021_04_23_16_17_IMG_9312

Silicate plate cutting machine tulaga lelei:

1. O meafaigaluega o loʻo i ai galuega faʻapipiʻi otometi, faʻatusatusa i le faʻasologa tusi tusi, o le faʻaogaina o masini e sili atu nai lo le 15% o meafaitino.

2. O meafaigaluega e faʻaaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le pulupulu, o le tulaga saʻo o meafaigaluega o le ± 0.01mm, ma le saʻo saʻo o le ± 0.01mm.O le tipiina saʻo o mea eseese o le a faʻaituau, ma o le mea sili ona taua e aʻafia ai le saʻo saʻo o meafaigaluega o le elasticity o mea.

3. O le saoasaoa o le tipiina o meafaigaluega, o le saoasaoa o le faʻaogaina o meafaigaluega e mafai ona oʻo atu i le 2000mm / s, ma faʻapipiʻi meafaigaluega faʻapipiʻi fafaga faʻapitoa, tipiina ma le faʻapipiʻiina, ma e tasi le masini e mafai ona sui 4-6 tagata faigaluega lima.

4. Faʻaaogaina malosi, o meafaigaluega o loʻo i ai le naifi vibration, naifi pneumatic, naifi lapotopoto, tipi tipi ma isi mea faigaluega, talafeagai mo le tipiina o mea faʻapipiʻi leo eseese.


Taimi meli: Iuni-14-2023