• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
itulau-fa'ailoga

masini e tipi gamu faufau

Ua vaevaeina le laufa'ailoga fa'ameamea i le fa'ameamea fa'ameamea ma le lau'ele'ele fa'ameamea.Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o sosaiete, o loʻo faʻaaogaina le turf artificial ma sili atu ona lautele, ma o le manaʻoga mo le tipiina ma le gaosiga o loʻo faʻateleina foi.I aso nei, o le a ou faʻalauiloaina se masini tipi gaʻo faʻapitoa, o lenei meafaigaluega ua matua faʻaaogaina i le tipiina o le gaʻo faʻapitoa.

fa'aitula'itusi_20230109162904

O lemasini e tipi gamu faufaufaʻaaogaina le uʻamea uʻamea mo le tipiina, o loʻo i ai uiga lelei o le tipiina, leai se asu, leai se manogi ma le puipuiga o le siosiomaga, ma fetaui ma manaʻoga o le atinaʻe lanu meamata i le taimi nei.I se tulaga lautele, o le masini tipi turf faakomepiuta ei ai tulaga lelei nei:

1. Puipuiga lanu meamata ma le siosiomaga, tipiina o meafaigaluega, tipi o le a le maua ai se manogi uiga ese, asu ma isi mea faʻapitoa.

2. Maualuga maualuga, faʻapipiʻiina otometi utaina, tipi ma le faʻamalo, o le maualuga maualuga o le saoasaoa o le 1800mm / s, ma le lelei e mafai ona tutusa ma le 4-6 galuega lima.

3. Saʻo maualuga, o meafaigaluega o loʻo i ai se faiga faʻaletonu o taui, ma o le mea sese e tipiina ai le turf o le 0.01mm.

4. Faʻasao mea, Mo le tipiina o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻapitoa, o meafaigaluega o loʻo i ai galuega faʻapipiʻi faʻapitoa.


Taimi meli: Nov-18-2022